Фахівці миколаївського КВП по організації харчування у навчальних закладах успішно завершили онлайн-курс «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства»
Спеціалісти КВП по організації харчування у навчальних закладах безперервно навчаються, самовдосконалюються та працюють над підвищенням кваліфікації. Надзвичайно важливо і в сьогоднішній непростий час тримати руку на пульсі нових знань та відкриттів.
Днями медична сестра з дієтичного харчування Ірина Володимирівна Пироженко та технік-технолог КВП Альона Леонідівна Романюк успішно пройшли навчання онлайн-курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства».
Програма була розроблена у рамках реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською. Робота над реформуванням системи шкільного харчування триває!