Співробітники КВП по організації харчування в навчальних закладах Миколаєва сертифіковані міжнародною системою HACCP

 Всі кухарі та медична сестра комунального виробничого підприємства по організації харчування в навчальних закладах Миколаєва пройшли навчання з вимог законодавства щодо впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи НАССР на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти.
Співробітники КВП отримали відповідні сертифікати та впроваджують отриманні знання в безпосередній роботі.  HACCP у дитячих садках і освітніх установах – це не просто засіб для проходження перевірок контролюючих органів, а важливий інструмент для контролю безпеки харчування дітей поза домом. На відміну від дорослих, у них немає вибору, де харчуватися і як харчуватися, тому, кожен на своєму робочому місці зобов’язаний на законодавчому рівні розробити, впровадити і постійно підтримувати принципи системи HACCP.

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Made with